/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Mai mulți șoferi din Franța au venit la muncă îmbrăcați în fuste

missing
22 iunie 2017, ora 17:49

Un grup de șoferii  din Franța susțin că uniformele nu le sunt adaptate pentru temperaturile ridicate, iar managerii nu le permit să poarte pantaloni scurți pentru că aceștia nu se potrivesc meseriei. Bărbații menționează că este imposibil să lucrezi în pantaloni atunci când termometrele ating 50 de grade și să se simt discrimanți deoarece femeilor li se permite să poarte fuste.

După ce gestul șoferilor a devenit viral pe rețelele de socializare, conducerea companiei a anulat dress-cod-ul și le-a permis șoferilor să poarte pantaloni scurți de culoare neagră, albastru închis sau bej.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram