/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Atenționare valabilă până la sfârșitul lunii! Pericol excepțional de incendiu în nordul Moldovei

23 iunie 2017, ora 15:07

În acest context, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează despre respectarea normelor antiincendiare, pentru a evita pericolul incendiilor de vegetație.

Atenție maximă celor care fac curățenie în curți și în afara acestora. Trebuie evitate metodele de curățenie prin ardere, pentru a nu declanșa focare de vegetație, cu extindere către sectorul locativ și forestier.

Cei care în zilele următoare vor merge la picnic, atenție maximă atunci când este aprins focul, acesta fiind recomandat să fie făcut doar în spațiile special amenajate. La plecare, focul de rug trebuie stins minuțios și acoperit cu pământ.

Atenție maximă și părinților, copiii trebuie monitorizați, pentru a evita jocul acestora cu focul și respectiv izbucnirea unor situații excepționale. În cazul în care sînteți martori ai unor incendii de vegetație, pompierii îndeamnă să alertați prompt Serviciul 901.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram