timp liber

Cetățenii din Qatar, Kuwait şi China vor călători fără vize în Moldova

23 iunie 2017, ora 13:50
Distribuie:

Noile modificări ale legislaţiei au drept scop sporirea atractivităţii R. Moldova prin promovarea avantajelor economice în rîndul potenţialilor investitori străini, deoarece ţara noastră are acces atît la piaţa estică prin intermediul Acordului CSI, cît şi la cea vestică, datorită Acordului de liber schimb cu UE.

Potrivit modificărilor operate la Legea privind resortisanții statelor terțe care au obligația deținerii unei vize și resortisanții statelor terțe care sînt exonerați de obligativitatea deținerii unei vize, cetățenii celor trei țări sus-numite se vor putea afla în Republica Moldova pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice în cursul oricărei perioade de 180 de zile. În cazul unei şederi a cărei durată va depăşi 90 de zile calendaristice, resortisanţii statelor terţe vor fi supuşi obligaţiei de a deţine o viză de lungă şedere în conformitate cu prevederile legii.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram