/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO.VIDEO/ Gheață în plină vară în raionul Cantemir. Noaptea trecută, grindina a făcut ravagii în Sudul țării

missing
23 iunie 2017, ora 12:50

Serviciul Hidrometeorologic de Stat nu a emis nicio avertizare în acest sens. Cert este că acesta însă a dus prejudicii localnicilor. Dovadă sunt fotografiile și videourile postate pe Facebook surprinse de către mai mulți martori.

Sursa video: Vasile Buză

Sursa video: Nika Stan

Foto: facebook.com/Nika Stan

Foto: facebook.com/Nika Stan

Menționăm că, în Republica Moldova au fost instalate alte șase puncte de lansare a rachetelor antigrindină care au fost activate ieri în zona centru a țării, în special în localitățile din raioanele Călărași și Hîncești.

Potrivit Serviciului de presă al Autorității Aeronautice Civile, în urma lansării noilor puncte, aria de protecție antigrindină în Republica Moldova a fost extinsă cu circa 64 de mii de hectare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram