timp liber

Mergi la Summer Berry Fair și gustă zmeura, coacăza și murele producătorilor locali

23 iunie 2017, ora 12:46
Distribuie:

Evenimentul va începe la ora 10 și va dura până la 14. Vedetele acestei ediții Summer Berry Fair, sunt zmeura, coacăza și murele, așa că veniți duminică să vă saturați de pomșoare.

Nu ratați Teatrul Gastronomic în cadrul căruia invitații vă vor povesti despre cât de gustoase și sănătoase sunt #pomusoarelemoldovei.

În Republica Moldova cresc peste 11 tipuri de pomușoare, cultivate de peste 700 de producători locali. La târg vor participa agricultori din toate colțurile țării, membri ai Asociației Pomușoarele Moldovei. Aceștia vor avea tarabe personalizate pe care va fi indicată localitatea de unde sunt aduse fructele. Astfel veți cunoaște cele mai importante zone în care sunt cultivate plantațiile de pomușoare.

Cei mai iscusiți patiseri de la Festivalul Mai Dulce din acest an vor veni cu mousse-uri, tarte, smothie-uri și alte deserturi gătite din pomușoare! Și de data aceasta echipa K Lumea va găti clătite live, care vor fi servite cu dulceață din pomușoare.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram