/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Marți va fi lansată prima rută de eletrobuz ce va circula spre Aeroportul Internaţional Chişinău

missing
26 iunie 2017, ora 12:01

Șeful Regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci, a anunțat în cadrul ședinței operative de la Primărie că ruta va fi lansată în fața Primăriei la ora 9:00, dar în mod normal, troleibuzele vor porni de la stația de pe str. Bănulescu-Bodoni.  Troleibuzele vor începe a circula de la ora 6:00, iar ultimul troleibuz se va porni aproximativ la ora 22:50 din centrul capitalei și la 23:20 de la aeroport. Traseul din centrul orașului până la aeroport va dura aproximativ jumătate de oră.

Traseul rutei spre aeroport este următorul: str. Mitropolit Bănulescu Bodoni – str. 31 august 1989 – str. A. Pușkin – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Ciuflea – viaduct – bulevardul Dacia – Aeroportul Internațional Chișinău.

De la aeroport: bulevardul Dacia – viaduct – str. Ciuflea – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – str. 31 august 1989.

Menționăm că de mâine va fi sistată ruta de autobuz „A” și va fi redeschisă ruta de autobuz nr. 20 „orașul Vatra – str. 31 august”. Autobuzele care vor circula până la Vatra vor merge în același interval.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram