/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O nouă destinație de pe Aeroportul Chișinău. Unde vom putea călători începând cu această iarnă

missing
26 iunie 2017, ora 15:09

Programul curselor:
Decolarea din Chișinău – 13:00; aterizarea în Geneva – 14:45;
Decolarea din Geneva – 15:40; aterizarea în Chișinău – 19:10.

Biletele pentru cursa Chișinău-Geneva vor fi dispinibile spre vânzare de luni, data de 26 iunie, pe airmoldova.md, la oficiile de vânzări Air Moldova: bd. C. Negruzzi, nr. 10 şi Aeroportul Internaţional Chişinău, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare, cu preţuri pornind de la 79 euro pe sens, cu toate taxele incluse.

Geneva este una dintre cele mai importante destinaţii de business din Europa, cunoscută ca si „centrul întâlnirilor internaţionale”, oraşul fiind amplasat între Alpi şi munţii Jura, în vestul Lacului Geneva, cel mai mare lac cu apă dulce de pe bătrânul continent. Cei care sunt în căutarea unei destinaţii noi de vacanţă vor aprecia din plin unul dintre cele mai frumoase oraşe din Elveţia, care, la rândul său, deschide calea spre cele mai renumite staţiuni de schi din Europa.

Pe lângă noua cursă aeriană spre Geneva, compania Air Moldova operează cu succes zboruri directe spre 28 destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Bucureşti, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Istanbul, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă cele 5 curse sezoniere – Antalya, Heraklion, Tivat, Corfu şi Zakynthos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram