/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

România: Ministru interimar al Economiei a fost înaintat la funcția de premier

missing
26 iunie 2017, ora 15:06

(Update) Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru funcția de premier de Comitetul Executiv Național al PSD. Anunțul a fost făcut de către Lia Olguța Vasilescu, vicepreședintele PSD.

„A fost deja agreată o propunere, a fost votată de toți membrii CExN-lui, cu patru abțineri, propunerea de prim-ministru este domnul Mihai Tudose”, a precizat Olguța Vasilescu, scrie Agerpres.

Pe lângă candidatura acestuia, mai sunt și Carmen Dan, Adrian Țuțuianu, Mihai Fifor, Olguța Vasilescu și Marcel Ciolacu.

Amintim că pe data de 26 iunie curent, deputații români au votat moțiunea de cenzură inițiată de către parlamentarii PSD și ALDE împotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu, care acuza că doi dintre cei 27 de membri ai Guvernului trecuți voluntar sub comanda unui deputat, își împart posturi ministeriale și lansează atacuri ridicole. În rezultat, 241 de deputați au votat „pentru”, iar doar 10 au votat „contra”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram