/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vasile Belous a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de box

missing
26 iunie 2017, ora 09:38

Campionatul a reunit 258 de boxeri din 40 de țări. Acesta este oficiat de 23 de arbitri. Unul dintre ei este reprezentantul Republicii Moldova, Valeriu Bandalac.

Pugilistul moldovean s-a promovat în semifinala turneului învingându-l pe Damian Tadeuş Kiwior din Polonia, cu scorul 3-2. În lupta pentru argint acesta a cedat în fața lui Abass Baraou din Germania, (5-0).

Alexei Zavatin (+91) a fost învins şi s-a clasat pe locul cinci. Dumitru Galogoţ şi Victor Carapcevschi au susţinut la Campionatul European câte două meciuri, iar Veaceslav Gojan a fost eliminat din prima.

Astfel, Vasile Belous și Alexei Zavatin s-au calificat la Campionatul Mondial, care se va desfășura în Hamburg (Germania), în luna august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram