/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

A fost desemnat câștigătorul Concursului Ideilor de Afaceri. Este lector și a primit 50.000 lei

27 iunie 2017, ora 07:39

Menționăm că, Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM ) a organizat în perioada mai – iunie 2017 Modulul de instruire – ”Cum să inițiezi și să dezvolți propria afacere”, în cadrul căruia 25 de tineri au fost instruiți de traineri calificați, cum să se lanseze și să se promoveze în sfera antreprenoriatului.

La concursul celor mai bune planuri de afaceri, au participat 9 tineri, instruiți în cadrul proiectului, care și-au prezentat afacerile start-up, una din condițiile de aplicare. Aceștia au avut posibilitatea de a-și prezenta în fața juriului cele mai originale idei, planificarea și modalitatea de dezvoltare sustenabilă a afacerilor pe care intenționează să le implementeze.

Câștigător și beneficiar al premiului de 50 000 lei, a fost desemnat Constantin Borosan, care urmează să planteze un soi de salcie energetică, pentru ulterioara prelucrare în producerea bricheților și peleților.

Concursul „Idei de afaceri pentru tineri” face parte din „Proiectul Susținerea și informarea tinerilor cu inițiativă, prin oferirea de resurse financiare și de consultanță profesională în vederea dezvoltării de noi proiecte de afaceri în localitățile rurale din R. Moldova” și se află la a XIII-a ediţie.

În perioada 18-22 iulie, ANTiM va organiza şi o Şcoală de Vară care va oferi tinerilor cunoştinţe despre realităţile de pe piaţa muncii, pentru a le contura profilul profesional.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram