/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Admitere 2017: Care este perioada de depunere a actelor la facultățile din Moldova

missing
27 iunie 2017, ora 14:28

Potrivit unui ordin emis de Ministerul Educației, termenele de organizare și desfășurare a concursului de admitere la licență sunt:

– depunerea cererilor de participare la concurs: 24-31 iulie;
– desfășurarea probelor de aptitudini: la decizia instituției de învățământ;
– anunțarea rezultatelor intermediare: până pe 1 august;
– depunerea documentelor în original la instituția aleasă: până pe 7 august;
– anunțarea rezultatelor finale: până pe 9 august.

Instituțiile de învățământ vor putea organiza, la locurile neacoperite, sesiuni suplimentare de admitere, în condiții identice cu cele ale sesiunii de bază.

Candidații au dreptul să se înscrie la concursul de admitere în ciclul I – studii superioare de licență concomitent la mai multe specialități din diverse domenii de formare profesională, la una sau mai multe instituții de învățământ superior, dar pot fi înmatriculați la o singură specialitate în cadrul unei singure instituții de învățământ superior, din cele pentru care au optat. Mai multe informații despre regulamentul admiterii puteți citi AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram