Ministerul Economiei anunță concurs de selectare a candidaturii pentru ocuparea funcției vacante „de administrator principal al Zonei Economice Libere „Bălți”. Termenul limită de depunere a documentelor pentru participare la concurs, este data de 6 iulie 2017, ora 16:00.

Documentele de participare la concurs pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZEL „Bălți” pot fi expediate prin e-mail: liliana.mamaliga@mec.gov.md sau depuse pe adresa – mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunării Naţionale, 1 (bir.235, persoana de contact Liliana Mamaliga). Relații la numărul de tel.: + 373 22 250-621

Documentele adiționale ce țin de organizarea concursului pentru ocuparea funcției de administrator principal al ZEL „Bălți” sunt plasate pe pagina web a Ministerului Economiei la rubrica „posturi vacante”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!