Oamenii legii au efectuat percheziții la mai multe persoane, bănuite în comiterea infracțiunilor traficului de droguri, iar în urma măsurilor de investigații, în gospodăriile a trei persoane cu vârste cuprinse între 26 – 32 de ani, domiciliate în orașul Cahul, polițiștii au depistat 70 de plante cânepă, 1 kg de paie de mac, 3 pachețele cu metamphetamină cu greutatea totală de 40 gr și un aparat construit artizanal pentru consumul de marijuană.

Plantele au fost ridicate, ambalate şi sigilate pentru a fi supuse unei constatări tehnico-ştiințifice. Drogurile de tip marijuană erau preconizate atât pentru consumul propriu cât și pentru a fi comercializate pe teritoriul raionului Cahul.

Suspecții au fost reţinuți preventiv pentru 72 de ore. Actualmente sunt arestați pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Măsuri speciale de investigații se desfășoară în continuare, pentru stabilirea tuturor complicilor implicați în comiterea crimelor legate de traficul ilegal de substanțe narcotice precum și depistarea altor locuri de păstrare a substanțelor narcotice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!