/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Reținuți pentru că cultivau plante cu conținut narcotic pentru consum propriu și comercializare

missing
27 iunie 2017, ora 14:37

Plantele au fost ridicate, ambalate şi sigilate pentru a fi supuse unei constatări tehnico-ştiințifice. Drogurile de tip marijuană erau preconizate atât pentru consumul propriu cât și pentru a fi comercializate pe teritoriul raionului Cahul.

Suspecții au fost reţinuți preventiv pentru 72 de ore. Actualmente sunt arestați pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Măsuri speciale de investigații se desfășoară în continuare, pentru stabilirea tuturor complicilor implicați în comiterea crimelor legate de traficul ilegal de substanțe narcotice precum și depistarea altor locuri de păstrare a substanțelor narcotice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram