/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Moldovenii sunt îndemnați să se abțină de la călătorii în Coreea de Nord

missing
28 iunie 2017, ora 09:25

Agenția Turismului recomandă insistent cetățenilor moldoveni să se abțină de la călătoriile în Republica Populară Democrată Coreeană, decât dacă acestea sunt strict necesare.

În cazul în care cetățenii moldoveni deja se află pe teritoriul acestui stat, aceștia sunt rugați să își anunțe prezența în regiune, comunicând coordonatele personale Centrului de Apel al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, pentru a putea fi contactați în situații de urgență. Contactele Centrului de Apel sunt: +373 22 788 722 sau 0800 90990 (de pe telefonul fix).

De asemenea, în aspect consular cu Republica Populară Democrată Coreeană, Guvernul și Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova nu este în stare să acorde asistență și/sau servicii consulare de orice fel în statul respectiv.

Astfel, fiecare călător trebuie să fie conștient de riscurile călătoriilor în Republica Populară Democrată Coreeană, asumându-și propria răspundere, întrucât posibilitățile de intervenție ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare în astfel de zone sunt reduse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram