/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O tânără originară din Moldova, bătută și abuzată sexual în Italia de către soțul său

missing
28 iunie 2017, ora 12:22

Cuplul a început să trăiască împreună în 2014 și s-au căsătorit în 2016, după nașterea primului fiu. Odată cu căsătoria au început și problemele. Potrivit anchetei bărbatul a devenit violent și consuma alcool în exces. În decembrie 2016 acesta a bătut-o atât de tare, încât femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Chiar dacă suferea, tânăra nu l-a denunțat poliției, dar s-a mutat împreună cu copilul la mama sa dintr-o regiune a Italiei.

În luna martie a acestui an, tânăra i-a cerut divorț, însă bărbatul nu a acceptat. În luna mai acesta și-a însoțit fiul la soacră sa și l-a lăsat în mașină. A intrat în casă, acolo unde soția era de una singură și a abuzat-o. A încercat să o lovească cu o furculiță, iar din disperare aceasta a început să strige și a reușit să atragă atenția vecinilor care i-au sărit în ajutor.

De această dată, femeia și-a denunțat însă soțul. Poliția cercetează cazul, bărbatul fiind acuzat de violență sexuală și vătămare corporală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram