/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Fotbalistul moldovean Igor Armaș s-a despărțit de clubul rus Kuban Krasnodar

29 iunie 2017, ora 00:30

Moldoveanul a evoluat la această formație timp de aproximativ 7,5 ani în 157 de meciuri și a marcat 16 goluri. În ultimele opt luni a traversat o perioadă de recuperare după accidentarea suferită în meciul Moldova – Irlanda din preliminariile Campionatului Mondial. ”Sper să mă legitimez la o altă echipă în timpul cel mai apropiat. Mulțumesc fanilor de la Kuban cu care am avut o despărțire emoționantă”, a declarat fotbalistul. Impresarul său, Nicolae Pîrnău, a subliniat că la moment sunt purtate negocieri intense. ”Purtăm tratative cu cîteva cluburi. Prioritate în timpul luării deciziei finale o vom acorda, pare-mi-se, unei echipe din Rusia”, a spus acesta.

Igor Armaș este originar din Căușeni. A început să practice fotbalul la vîrsta de 14 ani la clubul Zimbru Chișinău. În 2007 a început să joace în componența de bază a acestei echipe. În 2008 a fost desemnat cel mai bun fundaș din campionatul național și s-a transferat la formația suedeză Hammerby. În 2009 a fost declarat cel mai bun jucător al acestei echipe, iar în 2010 s-a legitimat la Kuban.

La echipa națională a jucat 51 de partide și a înscris 4 goluri. Conform site-ului specializat transfermarkt.com, suma lui de transfer este egală cu 600 mii de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram