/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Cupa Confiderațiilor: Chille, prima finalistă. Portugalia a cedat la loviturile de departajare

missing
29 iunie 2017, ora 19:30

Chiar dacă în cele două reprize ale meciului nu s-a marcat niciun gol, jocul a fost unul spectaculos și plin de ocazii la ambele porți.

După 119 minute de joc, mai aproape de a înscrie au fost sud-americanii, după ce Vidal și Martin Rodriguez au creat o fază excepțională, lovind bara de 2 ori.

Astfel, finalista s-a decis după loviturile de departajare. Pentru selecționata sud-americana au înscris Vidal, Araguniz si Sanches.

Portarul Bravo a fost îngerul păzitor al celor de la Chille, dupa ce a salvat toate cele 3 penalty-uri trimise de potughezii Quaresma (Quarejma), Moutinho(Mutinio) și cel decisiv al lui Nani.

Astfel, selecționata din Chille este prima care accede în finala Cupei Confederațiilor. A doua finalistă se va decide, astăzi, dupa ce selecționata Germaniei o va întâlni pe cea a Mexicului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram