/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Gălăgie la primărie. Mai multe persoane au protestat în fața primăriei Capitalei

missing
29 iunie 2017, ora 20:54

Protestatarii sunt nemulțumiți de clădirile care se ridică în preajma blocurilor pe motiv că acestea ar fi ilegale și sunt mai înalte decât casele lor, fapt ce le-ar pune viața în pericol.

Gălăgie în primărie, gălăgie și în afara ei. Un alt grup de protestatari a cerut reinstalarea gheretelor pe bulevardul Ștefan cel Mare, pe motiv că au rămas fără un loc de muncă după ce acestea au fost scoase.

Nu este pentru prima dată când locatarii capitalei se adună în fața primăriei să protesteze față de construcțiile ilegale. Ultima dată aceștia au manifestat în urmă cu două săptămâni, atunci când viceprimarul le-ar fi promis soluții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram