politic

Igor Dodon a desemnat mai mulți judecători pe un termen de cinci ani. Iată cine sunt aceștia

30 iunie 2017, ora 17:07
Distribuie:

Pentru prima dată au fost numiți în funcție, pe un termen de 5 ani, următorii judecători: Rusu-Parii Roșița – la Judecătoria Soroca, Ucraințeva Ala – la Judecătoria Strășeni, Brăgaru Alina – la Judecătoria Chișinău, Mitrofan Livia – la Judecătoria Chișinău, Harmaniuc Petru – la Judecătoria Chișinău.

Foto: facebook.com/Igor Dodon

Totodată, au fost tranferați Postică Aureliu la judecător la Judecătoria Chișinău și Mîra Ghenadie la Judecătoria Anenii-Noi. Pe lângă aceasta, Sîrbu Victoria a fost promovată în funcția de judecător la Curtea de Apel Chișinău.

Foto: facebook.com/Igor Dodon

Igor Dodon a ținut să menționeze că în cadrul discuției cu magistrații, acesta a atenționat asupra importanței reformării sistemului judiciar în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale și a respectării supremației legii.

Foto: facebook.com/Igor Dodon

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram