/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Cod Roșu de caniculă. Oamenii se ascund de arșiță cum pot

missing
30 iunie 2017, ora 18:15

Fie ca s-au ascuns la umbră, în casă sau în mașini, unde aparatele de aer condiționat au lucrat la maxim, disconfortul termic a fost mare astăzi. Cel mai mult suferă copiii mici și bătrânii care îndură cu greu fierbințeala de afară.

Cei care sunt nevoiți să lucreze în stradă au amăgit cum au putut soarele dogoritor. Au stat mai mult pe sub copaci, au băut apă, s-au udat până la piele, doar să mai scape puțin de chinul provocat de caniculă.

În Piața Centrală, unul dintre cele mai aglomerate locuri din capitală, zăpușeala a fost și mai mare. Norocul cumpărătorilor și vânzătorilor a fost că un tractor stropea asfaltul încins.

Răpuși de căldură, oamenii  au intrat în magazine, însa nu pentru a face cumpărături, ci doar pentru a prinde o gură de aer mai rece.

Meteorologii au anunțat Cod Galben în Nordul țării, Cod Portocaliu pentru centrul țării și Cod Rosu la Sud. În raioanele sudice se așteaptă până la 40 de grade. Totodată, în unele regiuni, vor fi și ploi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram