politic

/VIDEO/ Judecătorul Melniciuc a părăsit izolatorul CNA și a plecat îndată în concendiu

30 iunie 2017, ora 18:00
Distribuie:

„O asemenea posibilitate nu a fost pusă în discuție de către plenul CSM și nici nu a parvenit o solicitare oficială în acest sens”, a menționat Carolina Magîr, ofițer de presă, CSM.

În același timp, CSM spune ca nu a permis arestarea lui Oleg Melniciuc, cerută de procurori în demersul inițial, pe motiv ca învinuirea adusă judecătorului nu justifică privarea de libertate a acestuia.

„Ca să fie clar, arestul este o măsură excepțională, iar solicitarea de limitare a inviolabilității judecătorului printr-o astfel de măsură urma a fi justificată”, a mai comentat ofițerul de presă al CSM.

Oleg Melniciuc nu a răspuns la telefon pentru comentarii. Acesta se află în concediu până pe 18 august. Judecătorul a fost reținut marți dimineața, direct din biroul său. Magistratul este în prezent judecător în sectorul Rîşcani. Acesta și-a dorit și funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Chișinău, însă candidatura sa a fost respinsă. Melniciuc este primul judecător din Moldova cercetat pentru îmbogățire ilicită și riscă pana la 7 ani de închisoare.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram