/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Căpşunele şi cireşele, tot mai puţine şi mai scumpe. Care sunt prețurile la restul fructelor și legumelor?

01 iulie 2017, ora 15:18

Preţul unui kilogram de de caise porneşte de la 12 lei. Piersicii se vând cu 8 lei și mai mult. Zmeura rămâne la preţul de săptămâna trecută de 20 de lei per kilogram. Un kilogram de agriş, coacăza neagră, roşie şi albă porneşte de la 25 de lei, poate ajunge chiar şi 35, iar vişina este 20 de lei kilogramul. Pepenii verzi, de import, se vând cu 10 lei kilogramul, dar încă sunt puțini la tarabe.

Un kilogram de păstăi porneşte de la 15 lei, cel al castraveţilor şi dovleceilor de la 5 lei, iar al roşiilor de la 19 lei. Ardeii pot fi procuraţi cu 9-10 lei per kilogram, cartofii cu 7 lei, varza timpurie la fel cu 7 lei, iar pătlăgeaua vânătă cu 18 lei. Legătura de mărar, pătrunjel şi ceapă verde rămâne 2 lei.

Zece ouă pot fi procurate cu 12 lei. Carnea de porc costă 65 de lei kilogramul, iar cea de viţă 70-75 de lei. Brânza de oi se vinde cu 65 de lei pentru un kilogram, cea de vacă 40-50 de lei, smântâna este 35 de lei, iar untul 80.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram