/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Focuri de armă la un spital din New York: Un doctor a fost ucis și alte cinci persoane sunt grav rănite

missing
01 iulie 2017, ora 09:40

Trăgătorul aflat la originea împușcăturilor, el însuși doctor și fost angajat al spitalului, s-a sinucis, a precizat primarul, fără a evoca o posibilă motivație a gestului acestuia.

Șeful poliției new-yorkeze, James O’Neill, a declarat la rândul său că o femeie medic a murit iar bilanțul indică șase răniți în total — cinci, grav, iar cel de-al șaselea este rănit la picior.

Incidentul a avut loc puțin înainte de ora locală 15,00 (19,00 GMT) la Bronx Lebanon Hospital, un mare spital din acest cartier aflat în nordul New-Yorkului.

Trăgătorul a fost găsit mort la etajul al 17-lea al spitalului, “decedat aparent în urma unei răni provocate chiar de el”, a explicat șeful poliției.

Femeia medic moartă a fost descoperită nu departe de atacator.

Acesta, a cărui identitate nu a fost confirmată la acest moment, a părut să acționeze din motive legate de fostul său loc de muncă din spital.

“Nu este vorba de un act de terorism, ci mai degrabă de un incident legat de serviciu”, a subliniat De Blasio.

Foto: AP

Foto: AP

Foto: AP Photo/Joseph Frederick

Foto: AP Photo/Michael Noble

Foto: NBC 4 New York via AP

Foto: AP Photo/Mary Altaffer

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram