/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mesajele agresive de pe Instagram vor fi blocate cu ajutorul inteligenței artificiale

missing
02 iulie 2017, ora 11:40

Potrivit lui Kevin Systrom, cofondator și director al companiei Instagram, mai mulți utilizatori s-au plâns că mesajele urâte pe care le primesc adesea nu le permit să se bucure din plin de această platformă. În acest context, administratorii au pus la punct un filtru care va bloca anumite comentarii agresive despre conținuturile publicate și videoclipurile în direct.

Filtrul este lansat mai întâi pentru comentariile în engleză, înainte de a fi extins și pentru alte limbi, a precizat antreprenorul american.

Giganții internetului folosesc tot mai mult inteligența artificială pentru a filtra conținuturile, în special prin intermediul „machine learning”, ce permite algoritmilor să se îmbunătățească în mod automat, pe măsură ce examinează conținuturile online.

Facebook, Microsoft, Twitter și YouTube (deținut de Google) au anunțat în această săptămână că vor lansa un forum online împotriva terorismului, cu scopul de a filtra mai bine conținuturile litigioase și de a-și curăța astfel platformele de acele conținuturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram