/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 127: Armata rusă s-a retras de pe Insula Șerpilor. Concluziile summitului NATO

Sci-Tech&Media

/FOTO/ Cum a avut loc lansarea TV8. Imagini exclusive din spatele camerelor de luat vederi

03 iulie 2017, ora 14:52
Distribuie:

În prima zi, v-am prezentat știri imparțiale în jurnalul de ora 19.00 cu Angela Gonța și jurnalul în limba rusă de la 21.00 cu Iana Stepanenco. Tot în această zi a fost difuzat primul episod al emisiunii Boțan+Popov și o ediție specială „Politica” cu Natalia Morari.

Mai jos găsiți o galerie foto realizată în ziua lansării care veți putea toate bucătăria, dar și emoțiile, prin care au trecut toate persoanele implicate.

Reamintim că, TV8 va dezbate subiecte de actualitate și va spune lucrurilor pe nume. Zeci de experți vor aduce în prim-plan problemele societății, vor aborda subiecte politice și economice și vor lua la întrebări personalități publice din Republica Moldova.

În weekend veți savura divertisment de calitate, emisiuni interactive care vor genera discuții: „Punct și de la capăt” cu Vasile Botnaru, „Eat&Fit” cu Arteom Tkaceov, „Optmart SRL”, „Contuzia Săptămânii” cu Andrei Bolocan etc.

Fiți aproape! Noi promitem să vă răsplătim cu emisiuni realizate pentru oameni liberi!

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram