După mai multe luni de muncă și cu emoții mari, pe 29 iunie a fost lansat postul TV8, televiziunea care își propune să aducă obiectivitate și calitate. Pentru că vrem să împărtășim momentele frumoase cu cei care ne privesc și ne citesc, vă prezentăm o serie de imagini cu ceea ce s-a întâmplat în spatele camerelor de luat vederi.

În prima zi, v-am prezentat știri imparțiale în jurnalul de ora 19.00 cu Angela Gonța și jurnalul în limba rusă de la 21.00 cu Iana Stepanenco. Tot în această zi a fost difuzat primul episod al emisiunii Boțan+Popov și o ediție specială „Politica” cu Natalia Morari.

Mai jos găsiți o galerie foto realizată în ziua lansării care veți putea toate bucătăria, dar și emoțiile, prin care au trecut toate persoanele implicate.

Reamintim că, TV8 va dezbate subiecte de actualitate și va spune lucrurilor pe nume. Zeci de experți vor aduce în prim-plan problemele societății, vor aborda subiecte politice și economice și vor lua la întrebări personalități publice din Republica Moldova.

În weekend veți savura divertisment de calitate, emisiuni interactive care vor genera discuții: „Punct și de la capăt” cu Vasile Botnaru, „Eat&Fit” cu Arteom Tkaceov, „Optmart SRL”, „Contuzia Săptămânii” cu Andrei Bolocan etc.

Fiți aproape! Noi promitem să vă răsplătim cu emisiuni realizate pentru oameni liberi!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!