Preşedintele Rusiei are parte, zilele acestea, de atenţia presei străine, însă deşi este o prezenţă proeminentă în publicaţii şi în mediul virtual, nu multă lume ştie cum liderul rus îşi începe ziua.

Potrivit unui profil al liderului, realizat de Ben Judah de la publicaţia Newsweek, fostul agent KGB nu se dă jos din pat în prima parte a dimineţii. Judah şi-a petrecut trei ani din viaţă cercetându-l pe liderul de la Moscova, pentru a putea scrie cartea ”Fragile Empire: How Russia Fell in and Out of Love with Vladimir Putin”, scrie Mediafax.

După ce se trezeşte destul de târziu, în mod normal Putin îşi mănâncă micul dejun în jurul prânzului. Potrivit Newsweek, Putin consumă de obicei o omletă mare sau un castron mare de terci, cu ouă de prepeliţă şi brânză de vaci.

În cartea „The New Tsar: The Rise and Reign of Vladimir Putin”, autorul Steven Lee Myers adaugă că preşedintele Rusiei bea, de obicei, suc făcut din sfeclă şi hrean.

După ce îşi termină de băut cafeaua, Putin se duce să înoate, timp de două ore, după care îşi încheie rutina de exerciţii fizice cu ridicarea de greutăţi.

În general, dimineaţa lui Putin este caracterizată de singurătate. După ce a revizuit filmul rutinei lui Putin, Myers scrie că „cel mai apropiat companion al său pare să fie labradorul negru, Koni, care l-a aşteptat pe liderul rus lângă piscină cât timp acesta înota”.

După ce termină micul dejun şi exerciţiile fizice, este deja început de după-amiază, deci momentul în care preşedintele începe să citească şi să se documenteze pentru ziua în curs.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!