/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Au ascuns 95 de pastile de ecstasy într-un colet. Trei tineri au fost reținuți la vamă

missing
04 iulie 2017, ora 14:07

Activitatea infracțională a acestora a fost relevată în rezultatul depistării, de către angajații postului vamal Chișinău, a 95 de comprimate de culoare roz, care erau ascunse într-un colet expediat din Olanda. Conform concluziilor expuse în raportul de expertiză s-a stabilit că comprimatele depistate fac parte din categoria substanțelor psihotrope de tip ecstasy.

Astfel, în rezultatul acțiunilor de urmărire penală și măsuri speciale de investigație desfășurate de ofițerii serviciilor specializate ale vămii, în comun cu procurorii, au fost identificate trei persoane, implicate în schema de introducere prin contrabandă a substanțelor psihotrope.

Ulterior, în cadrul perchezițiilor operate la domiciliile și în autoturismele acestora, organele de anchetă au depistat mai multe ambalaje care conțineau substanțe de origine vegetală, asemănătoare marijuanei, precum și două dispozitive destinate consumului acesteia.

Urmare a demersului organelor de anchetă, suspecții au fost plasați în arest preventiv pe un termen de 20 și, respectiv, 30 de zile. În cazul demonstrării culpabilității, aceștia riscă o pedeapsă sub formă de privațiune de libertate pe un termen de la 3 la 10 ani. Conducerea urmăririi penale este exercitată de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram