/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Doi minori din Chișinău au fost condamnaţi pentru omor şi furt. Au jefuit și provocat moartea unei femei

missing
04 iulie 2017, ora 11:11

Potrivit actului de învinuire, în august 2016, inculpaţii, ambii în vârstă de 17 ani, au pătruns într-un apartament din sectorul centru al capitalei, cu scopul de a sustrage bani şi bunuri. Agresorii, au lovit femeia care locuia în apartament cu o piatră, în urma leziunilor cauzate victima a decedat pe loc, iar inculpaţii au sustras bani şi bunuri estimate la peste 16 mii de lei.

Indivizii au fost reţinuţi a doua zi după săvârşirea crimei, iar fiind audiaţi de procurori, tinerii au recunoscut vina integral.

Recent, pentru cele incriminate, inculpaţii au fost condamnaţi la 8 şi, respectiv, 9 ani de detenţie în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram