/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Un nou ansamblu rezidențial modern ar putea fi ridicat pe bulevardul Alba Iulia din Chișinău

missing
04 iulie 2017, ora 07:48

Consultările publice vor avea loc la data de 25.07.2017, ora 11:00, în incinta Sălii de ședinţe a Preturii sectorului Buiucani (str. M. Viteazul, 2).

Autorul proiectlui este SRL „Archizeit-Studio”, iar beneficiarul este SRL „Miavit-Exim”.

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Serviciului Arhitectură a Preturii sectorului Buiucani sau în format electronic, la adresa de e-mail: buiucani@pmc.md. Persoana de contact – Ion Popa, tel: 0-22-29-51-07.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 5 minute pentru fiecare participant.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram