/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Reținuți pentru tentativă de însușire a fondurilor europene. Urmau să obțină un profit de 1 milion de lei

missing
04 iulie 2017, ora 16:02

Astfel, agentul economic în scopul de a câștiga licitația și a ridica un supraprofit a falsificat documentele de proveniență a autospecialei, prin care fapt a înșelat beneficiarul final al achiziţiei publice (Primăria Florești), precum și prejudiciind imaginea Republicii Moldova faţă de finanţatorul german. Prin urmare, agentul economic urma să obțină un profit de aproximativ 1.000.000 lei.

La 04.07.2017 procurorii PCCOCS în comun cu ofițerii SIS, au efectuat percheziții la sediul agentului economic și în alte locații, în urma cărora au fost ridicate bunuri și obiecte referitoare la tranzacțiile efectuate. Concomitent, procurorii au reținut directorul agentului economic și directorul ADR NORD.

Dacă persoanele inculpate vor fi găsite vinovate de comiterea infracțiunilor imputate, acestea riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 8 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de pînă la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram