Site-ul citiesjournal.com, pe care sunt publicate diferite topuri ale orașelor din lume, a realizat de curând un top care include cele mai urâte 21 de orașe din întreaga lume, printre care se regăsește și capitala Republicii Moldova, Chișinău.

În top 21, Chișinău se regăsește pe poziția cu numărul 17. Despre acesta, autorul topului spune că este un oraș plictisitor în care se simte foarte mult influențele sovietice.

Totodată, se mai vorbește și despre Gara Feroviară, care ar fi prea mică și urâtă pentru o capitală. Despre centrul capitalei, autorul topului spune că felul în care sunt aranjate clădirile guvernamentale este unul plictisitor și că este mult spațiu gol inutil.

Alături de Chișinău, în top se mai regăsește și Brusseles, Washington sau Cairo.

Iată întregul top:
1. BRISBANE, AUSTRALIA (OR IPSWICH?)
2. PYONGYANG, NORTH KOREA
3. BRUSSELS, BELGIUM
4. PORTLAND, OREGON
5. PRIPYAT, UKRAINE
6. DETROIT, MICHIGAN
7. KANGBASHI, ORDOS, CHINA
8. WASHINGTON, DC
9. TIMBUKTU, MALI
10. CAIRO, EGYPT
11. BATTLE MOUNTAIN, NEVADA
12. TIJUANA, MEXICO
13. JAKARTA, INDONESIA
14. GUATEMALA CITY, GUATEMALA
15. KOLKATA, INDIA
16. DHEISHEH REFUGEE CAMP, WEST BANK
17. CHISINAU, MOLDOVA
18. HOUSTON, U.S.A.
19. SUMQAYIT, AZERBAIJAN
20. LA OROYA, PERU
21. NORILSK, RUSSIA

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!