/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Doi studenți din domeniul TIC pot face acum un stagiu de practică de două săptămâni în China

05 iulie 2017, ora 15:09

Pe durata internshipului, între 21 august și 4 septembrie 201, studenții vor avea șansa să se conecteze la limbajul și cultura chinezească, iar în a doua parte a programului vor fi implicați în activități de formare profesională, beneficiind de suportul specialiștilor din cadrul companiei Huawei, la sediul central din Shenzhen.

”Seeds for the Future” este unul dintre cele mai renumite programe de internship pentru tinerii talentați din domeniul IT&C.  Peste 10.000 de studenți din mai bine de 30 de țări  din toată lumea, au beneficiat deja de programul care oferă o experiență interculturală unică și deschide o poartă către lumea tehnologiilor Huawei. În România, spre exemplu, pe parcursul ultimilor ani, programele de internship dezvoltate de Huawei au devenit unele dintre cele mai populare în rândul studenților de la facultățile cu profil tehnic.

Criterii de selecție:

  • Student(ă) în anul III- IV al (a) facultăților cu profil TIC
  • Nivelul B2 de cunoaștere a limbii engleze (va fi testată)
  • Abilități de comunicare și lucru în echipă
  • Pașaport valabil

Vor constitui avantaje:

  • Participarea la evenimente IT: hackatoane, acceleratoare, școli de vară – max. 5 puncte/per participare
  • Absolvirea cursurilor din domeniul TIC – 1 punct/per curs
  • Efectuarea unor stagii de practică în companiile TIC (scrisoare de recomandare) – 5 puncte.
  • Portofoliu de lucrări (Repozitoriu GIT HUB) – 5 puncte
  • Activități de voluntariat – 2 puncte

Asociația Națională Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) consideră că acest program de stagiu reprezintă o oportunitate importantă pentru tinerii care studiază specialități TIC, contribuind esențial la creșterea șanselor de afirmare profesională, prin fortificarea cunoștințelor teoretice, predate în facultățile de profil, cu experiențe practice, obținute într-un mediu de lucru real.

Dacă te-ai regăsit în descriere, te rugăm să completezi formularul și să ne trimiți CV-ul tău la adresa miliev@ict.md până pe 15 Iulie. Vor fi analizate doar dosarele complete (CV+ formular). Pe 20 iulie vom anunța rezultatele. Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi la adresa electronică indicată mai sus.

Doar tinerii selectați pentru etapa de interviuri (care vor avea loc în perioda 17-18 Iulie) vor fi contactați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram