Unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri ale verii revine cu o nouă ediție. Organizatorii evenimentului au anunțat că în perioada 19-20 august, la Orheiul Vechi, va avea loc festivalul Gustar 2017.

Organizatorii spun că în aceste zile „vom celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare a melodiilor din folclorul balcanic”.

Detalii despre procurarea biletelor sau programul festivalului încă nu se cunosc, însă organizatorii promit să revină cu detalii în scurt timp.

De-a lungul anilor în care este organizat Gustarul, evenimentul a devenit unul de importanță națională. Festivalul Gustar este un spaţiu care pentru câteva zile devine centrul cultural și de divertisment al țării.

Festivalul înseamnă o posibilitate unică de a petrece un weekend deosebit cu familia sau prietenii într-un spațiu natural.

Foto: facebook.com/Gustar Music Festival 2017

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!