/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

GUSTAR, cel mai îndrăgit festival ale verii, revine. În ce zile va avea loc evenimentul în acest an?

missing
05 iulie 2017, ora 16:40

Organizatorii spun că în aceste zile „vom celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare a melodiilor din folclorul balcanic”.

Detalii despre procurarea biletelor sau programul festivalului încă nu se cunosc, însă organizatorii promit să revină cu detalii în scurt timp.

De-a lungul anilor în care este organizat Gustarul, evenimentul a devenit unul de importanță națională. Festivalul Gustar este un spaţiu care pentru câteva zile devine centrul cultural și de divertisment al țării.

Festivalul înseamnă o posibilitate unică de a petrece un weekend deosebit cu familia sau prietenii într-un spațiu natural.

Foto: facebook.com/Gustar Music Festival 2017

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram