/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VOX POPULI/ Majoritatea moldovenilor nu știu ce presupune sistemul electoral mixt

missing
05 iulie 2017, ora 18:42

„Dacă sincer, nu mă prea pricep, nu înțeleg diferența dintre ceea ce va fi și ce este acum. Dar cred că, în orice caz, voturile noastre vor fi luate în calcul”.

Eu nu știu de unde a luat Plahotniuc sistemul acesta de votare și ce bun găsește în el, dar politicienii noștri tot nu-s proști și poate vor găsi o soluție pentru populație”.

E o idee bună, fiindcă opinia oamenilor e foarte importantă, iar noi trebuie să decidem cine o să fie la conducere și cine o să decidă pentru noi”.

Parcă în baza listelor de partid am o mai mare încredere, fiindcă cred în președintele partidului”.

Poate ar fi bine să fie o perioadă de probă, ca să vedem cum funcționează, iar dacă va fi mai bine, atunci să o lăsăm. Dacă nu, putem reveni la vechiul sistem”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram