/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Şalaru, despre Băsescu: „Se va implica activ în politica moldovenească”

06 iulie 2017, ora 08:48

„Dl Băsescu este conştient că dacă nu se va implica acum, atunci în 2018 partidul lui Igor Dodon va câştiga alegerile parlamentare”, a spus Şalaru.

Liderul PUN a precizat că Traian Băsescu va veni la Chişinău o dată la două săptămâni, pentru a lua decizii în cadrul partidului, dar şi pentru a merge prin localităţi ca să discute cu cetăţenii.

Anatol Şalaru a comunicat că după venirea fostului preşedinte al României în PUN, lucrurile s-au schimbat, iar numărul celor care doresc să adere la formaţiune este tot mai mare: „Vin tot mai mulţi primari. Au vrut să adere şi deputaţi, dar noi nu ne putem asuma deciziile pe care aceştia le vor lua în Parlament, la fel, nu suntem responsabili nici de trecutul lor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram