/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ O lecție de diplomație. Dorian Frăsâneanu, tânărul care l-a pus în dificultate pe Igor Dodon

missing
06 iulie 2017, ora 19:24

Discuția dintre președinte ș Dorina a devenit virală în mediul online. Dorian Frăsâneanu, student în primul an la master la Institutul de Relații Internaționale din Moscova, este cel care a transformat o banală întâlnire într-una memorabilă, pe care Igor Dodon nu a comentat-o nici până azi.

„Scopul meu a fost ca și colegii ruși să audă  și o versiune alta de cât cea care o spunea Dodon”, menționează studentul.

„Pentru noi este ceva uimitor când studenții se pregătesc atât de bine pentru o întâlnire cu oficiali, mai ales atunci când pune întrebări importante”, spune una dintre colegele lui Dorian.

La cei 24 de ani ai săi, Dorian Frăsâneanu este licențiat în drept englez și francez. Spune că l-a ajutat să-ți dezvolte gândirea critică studiile în Franța, iar în Marea Britanie a învățat ce înseamnă să fii un om corect. Acum, la Moscova, face un master în drept internațional și european.

Mereu în căutare de ceva nou și curajos din fire, Dorian a mai bifat o reușită: a încheiat cu brio primul an de master. Este mereu conectat la realitățile din țară și urmărește evoluțiile de pe scena politică. Mai mult, și-a făcut deja un plan pentru o eventuală reîntâlnire cu șeful statului.

Pasionat de politică, relații internaționale și diplomație, Dorian preferă, deocamdată, să acumuleze experiență practică în străinătate. Crede că asta îl va ajuta în viitoarea carieră să obțină rezultate cu un impact real.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram