/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Surprins de camerele de supraveghere cum fură telefonul mobil de la o adolescentă

06 iulie 2017, ora 09:41

Imediat la faţa locului au intervenit ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru documentarea cazului şi stabilirea tuturor circumstanţelor. În cadrul investigaţiilor poliţiştii au ridicat secvenţele video de la camerele de supraveghere din adiacent, care au surprins acţiunile criminale ale individului. Acesta se apropie iniţial de gheretă, unde victima activa în calitate de vânzătoare, ţinteşte telefonul de model Samsung Galaxy J5 pe masă şi fuge de la locul faptei cu tot cu telefon. Partea vătămată a încercat să intervină, însă făptaşul dispare într-o direcţie necunoscută.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală poliţiştii au identificat şi reţinut un bănuit în acest caz, care s-a dovedit a fi în vârstă de 21 ani, domiciliat într-o suburbie a Capitalei, judecat anterior pentru infracţiuni similare. În cadrul audierilor s-a stabilit că, telefonul victimei în valoare de 6 000 lei ar fi fost dezmembrat ulterior şi vândut la piese.

Actualmente bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf. El riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram