Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

Sci-Tech&Media

/+16 VIDEO/ Surpriză cu final tragic. O mireasă a murit în timp ce organiza o surpriză soțului

07 iulie 2017, ora 19:30
Distribuie:

Din imagini se vede cum mireasa își face griji cu doar câteva clipe înainte de catastrofă. Aceasta îl ține strâns de mână pe fratele său, care, potrivit presei, se afla și el în elicopter. Un martor al catastrofei a povestit că pilotul a încercat de două ori să aterizeze. Elicea s-a oprit brusc și aparatul de zbor s-a prăbușit.

Incidentul s-a produs acum jumătate de an, însă imaginile au fost făcute publice abia acum. Mireasa era o braziliancă, în vârstă de 32 de ani. Când a aflat despre moartea viitoarei soţii, mirele a intrat în stare de șoc. În catastrofă au mai decedat fratele miresei, fotograful de la nuntă, o femeie însărcinată și pilotul. Agenția pentru Aviația Civilă a declarat ca aeronava nu avea defecțiuni tehnice și putea să zboare cu 3 oameni la bord plus pilotul.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram