O mireasă a murit în timp ce încerca să-i facă o surpriză soțului. Tânăra a vrut să apară la nuntă cu elicopterul, însă aeronava s-a prăbușit cu puțin timp înainte de aterizare. Mireasa și alte trei persoane care se aflau la bord au murit în urma impactului. Momentul catastrofei a fost surprins de o cameră de bord. 

Din imagini se vede cum mireasa își face griji cu doar câteva clipe înainte de catastrofă. Aceasta îl ține strâns de mână pe fratele său, care, potrivit presei, se afla și el în elicopter. Un martor al catastrofei a povestit că pilotul a încercat de două ori să aterizeze. Elicea s-a oprit brusc și aparatul de zbor s-a prăbușit.

Incidentul s-a produs acum jumătate de an, însă imaginile au fost făcute publice abia acum. Mireasa era o braziliancă, în vârstă de 32 de ani. Când a aflat despre moartea viitoarei soţii, mirele a intrat în stare de șoc. În catastrofă au mai decedat fratele miresei, fotograful de la nuntă, o femeie însărcinată și pilotul. Agenția pentru Aviația Civilă a declarat ca aeronava nu avea defecțiuni tehnice și putea să zboare cu 3 oameni la bord plus pilotul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!