O versiune de lux a jucăriei fidget spinner, considerată cea mai scumpă din lume din această gamă, a fost creată de o companie din Rusia și poate fi achiziționată în regim de pre-comandă contra unei sume de aproape 1 milion de ruble (13.000 de lire sterline), relatează Agerpres.

Fidget spinner au devenit în 2017 un veritabil fenomen mondial în domeniul jucăriilor, însă copiii care sunt interesați de această versiune de lux vor trebui să facă economii serioase înainte de a putea să își permită să o cumpere, potrivit jurnaliștilor de la cotidianul britanic Daily Telegraph.

Caviar, o companie rusească specializată în bijuterii de lux, a creat patru versiuni speciale ale acestei jucării extrem de populare.

Cel mai scump tip de fidget spinner este acoperit cu un strat de 100 de grame din aur și poate fi achiziționată în regim de pre-comandă contra unei sume de aproape 1 milion de ruble (13.000 de lire sterline).

Versiuni mai puțin costisitoare sunt de asemenea disponibile, printre acestea aflându-se un spinner decorat în culorile drapelului Rusiei, comercializat cu prețul de 14.900 de ruble (190 de lire sterline).

Compania Caviar a lansat și un spinner negru, ce conține un craniu din fibră de carbon (vândut cu 190 de lire sterline), dar și un spinner acoperit cu cristale Swarovski.

Tipurile standard de spinnere pot fi cumpărate online cu prețuri mai mici de 5 lire sterline. Experții în domeniu au avertizat totuși că versiunile ieftine importate din China, care nu au legătură cu jucăriile create de brandul Caviar, pot să genereze riscuri de sănătate pentru copii.

La începutul acestui an, compania Caviar a lansat o versiune de telefon Nokia 3310, realizată pe comandă, ce conține un element decorativ din aur, considerat “un tribut” adus președintelui rus Vladimir Putin.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!