/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Dodon i-a făcut o excursie la casa părintească ambasadorului României: „Demult nu am prășit”

07 iulie 2017, ora 20:39

După evenimentul de la grădiniță, Igor Dodon l-a invitat pe Daniel Ioniă și pe jurnaliști să-i calce pragul casei părintești din Sadova. Și dacă pe ambasadorul României l-a lăsat să intre în casă, pe jurnaliști i-a ținut în curte.

„La modul sincer, dați-mi voie să păstrez discuția din casă, efectiv privată”, a spus Daniel Ioniță, Ambasadorul României.

Ieșiți în curte, Igor Dodon a ținut să arate celor de faţă și via. „Demult nu am prășit, mama mea se bucură când vin acasă și stau de vorbă cu ea”.

Igor Dodon, cunoscut pentru criticile sale aduse celor care își doresc unirea cu România, a precizat că dintotdeauna a crezut în relația frumoasă dintre Republica Moldova și România. „Eu de multe ori am spus că suntem ca frații. Frate, frate dar fiecare stăpân la el acasă”, a spus președintele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram