/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

„Egoist” cu Angela Brașoveanu. O emisiune despre oameni care au ceva de spus

missing
08 iulie 2017, ora 14:50

„Misiunea emisiunii este de a scoate la iveală și, de ce nu, de a crea o comunitate de oameni care nu trăiesc după principiul „așa-i primit”, care nu se uită mereu peste umăr la „ce-o să zică gura lumii”, care au ceva de spus, ceva de făcut, care au un scop definit spre care merg sau au avut o cale pe care au abandonat-o și pot să vorbească despre asta, oameni greu de manipulat, oameni ușor de sedus, oameni care înțeleg că orice am face, indiferent că e un act de generozitate, de caritate sau chiar de jertfire de sine, până la urmă e un act de egoism – pentru că noi facem totul pentru noi, indiferent dacă recunoaștem sau nu acest lucru. Oameni care au dileme și oameni care le-au depășit sau nu le-au avut niciodată, oameni care ajută alți oameni și oameni care știu să explice de ce n-o fac. Oameni care au greșit și oameni care se cred fără păcat. Cu toții merităm o oră în care cineva să ne asculte fără să ne judece”, menționează Angela Brașoveanu.

Fiecare emisiune va aduce în platoul TV8 o persoană ce va fi atacată cu întrebări atât de ordin profesional cât și existențial: „Când ni se va părea nouă că discuția are șanse să lâncezească (ceea ce este mult prea puțin probabil, ca și depresurizarea cabinelor de avion, dar totuși) – îi vom scoate în cale, adică pe monitor, 9 apostoli, care vor vorbi (înregistrați în prealabil) pe teme veșnice cum ar fi fericirea, singurătatea, cărțile, cariile, bogăția, invidia, nebunia sau paranoia puterii. Invitatul își va alege una din teme pe care e gata să o asculte (un minut cel mult) apoi va aduce argumete pro sau contra punctului de vedere expus”.

În cadrul emisiunii, fiecărui invitat i se va face și analiza fiziognomică și analiza grafologică, pentru că fața și scrisul spun mai multe despre noi decât am fi noi uneori dispuși să recunoaștem. Pentru răbdare și sinceritate, invitații vor fi răsplătiți cu daruri și cu un card de membru al Clubului Egoist.

„Egoist” este emisiunea în care dialogul va fi viu, bazat pe un ping-pong de replici, ironic, direct, păstrând în același timp un standard înalt al discursului, fără lovituri sub centură și mahalagism.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram