/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Imobil prăbușit lângă Napoli: Cele opt persoane date dispărute au fost găsite decedate

08 iulie 2017, ora 15:53

După prăbușirea imobilului, zeci de pompieri și de voluntari au întreprins căutări cu mâinile goale printre dărâmături, sub un soare nemilos, apoi la lumina unor proiectoare puternice.

Însă, pe măsură ce munca lor avansa, ei nu au descoperit decât cadavre, dintre care unul sâmbătă dimineața devreme. Dacă partea imobilului unde se aflau camerele de zi a rămas în picioare, camerele în care dormeau locuitorii s-au prăbușit în totalitate.

Potrivit mai multor mass-media locale, una dintre victime era chiar arhitectul însărcinat să verifice securitatea clădirilor publice și private din această comună de circa 40.000 de locuitori, de la picioarele Vezuviului. El a murit împreună cu soția lui și fiul lor de 27 de ani.

Alte victime sunt un cuplu și copii lor de 8 și 14 ani, precum și un vecin sexagenar ce locuia singur.

Parchetul din Torre Annunziata a declanșat o anchetă pentru „prăbușire prin neglijență”, însă cauzele dramei nu sunt încă foarte clare, mai multe persoane evocând pur și simplu o clădire în stare proastă și lucrări de renovare în curs la etajele inferioare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram