/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Nici până la iarnă Primăria nu va reuși să macine toate crengile depozitate în Capitală

missing
10 iulie 2017, ora 11:30

Viceprimarul a menționat că în sectorul Botanica există șase platouri de depozitare, iar în celelalte sectoare sunt câte platouri. Problema Primăriei este lipsa unor tocătoare care ar permite măcinarea crengilor și transportarea mai rapidă a acestora: „La moment lucrează doar tocătorul de la Stadionul Republican. Nu cred că până la începutul sezonului rece vom reuși să măcinăm toate grămezile de crengi”, a menționat Grazavu.

Nistor Grozavu a mei susținut că totuși se va încerca îndepărtarea crengilor de la zonele de locuit și cele industriale, iar crengile care nu vor reuși să fie măcinate, vor fi transportate în altă parte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram