/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Testați la poligraf și evaluați. Primii procurori, numiţi după reformă, au depus jurământul

10 iulie 2017, ora 15:40

De notat că, noii procurori au fost numiţi după un alt algoritm, astfel încât pe lângă pregătirea în cadrul Institutului Naţional al Justiţiei, starea de sănătate a acestora a fost verificată de către o comisie specializată a Ministerului Sănătăţii. De asemenea, candidaţii au fost testaţi la poligraf şi au fost evaluaţi de Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor de pe lîngă CSP.

Noii procurori, selectaţi inclusiv sub aspectul respectării principiului egalităţii de gen, şi-au început astăzi activitatea, fiind repartizaţi în procuraturile raioanelor Ialoveni, Hînceşti, Nisporeni, UTA Găgăuzia, Soroca şi municipiul Chişinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram