/VIDEO/ Johannes Hahn, comisar european, îndeamnă autoritățile să realizeze reforme

10 iulie 2017, ora 19:32

„Este cu mult mai important de a pune accentul pe reformele necesare. În actualele circumstanțe, trebuie de lucrat asiduu la implementarea foii de parcurs, iar mai apoi va veni și următorul pas. Guvernul trebuie să folosească timpul rămas până la alegerile parlamentare pentru a-și concentra eforturile în acest sens”, a spus Johannes Hahn.

Astăzi Moldova a găzduit cea de-a noua Reuniune a Dialogului Ministerial Informal al Parteneriatului Estic. La eveniment au participat miniștri de externe și responsabili de domeniul energetic din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia și Ucraina. Au fost abordate subiectele necesare pregătirii Summitului de la Bruxelles, care va avea loc în această toamnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram