/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Messi și Suarez lansează o provocare inedită pentru fanii Barcelonei

missing
10 iulie 2017, ora 12:53

L’Equipe se întreabă dacă #swimmingpoolchallenge va deveni una populară, iar sports.opera.com observă că este o bucurie să-i urmărești pe Messi și Suarez, atât în teren, cât și în afara lui.

Aflat în vacanță în Antigua după ce s-a căsătorit cu partenera sa Antonella Roccuzzo și după ce a semnat, într-un final, un nou contract cu Barcelona, Messi a făcut echipă cu Suarez într-o piscină. Cei doi, care au marcat 66 de goluri în La Liga în ultimul sezon, au jucat mingea cu capul de la unul la altul, lovind-o de nu mai puțin de 34 de ori, încurajați de copiii lor.

Argentinianul și uruguayanul au postat înregistrarea video pe profilul lor de Instagram, cu comentariul “Copiii se amuză”.

Clubul lor, FC Barcelona, a postat imediat înregistrarea video pe Twitter, întrebându-i pe fanii Barcelonei dacă pot depăși această performanță și utilizând hashtag-ul #swimmingpoolchallenge.

Los chicos divirtiéndose ?? The boys having fun??

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram