/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

A furat de la un copil de 8 ani, iar acum riscă să fie închis până la 7 ani. Ajută poliția să-l găsească

missing
11 iulie 2017, ora 12:44

În rezultatul investigațiilor demarate, poliţiştii au identificat tânărul care şi-a schimbat telefonul de model Iphone 5 pe cel furat. E de menţionat că suspectul ar fi postat un anunţ pe o reţea de socializare privind vânzarea telefonului mobil. Respectiv a fost iniţită o cauză penală pentru jaf, în cadrul căreia sunt întreprinse acţiuni de urmărire penală, pentru a identifica individul.

Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să comunice informaţiile despre suspect la numerele de telefon: 0 680 111 83 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare, făptaşul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram