/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cetățenii vor putea expedia la Termoelectrica informații despre avarii sau scurgeri prin intermediul Viberului

11 iulie 2017, ora 10:39

„Ținem pasul cu noile tehnologii, astfel încât să fim cât mai accesibili pentru consumatorii noștri. Considerăm că noul serviciu, pus la dispoziția locuitorilor municipiului Chișinău, va contribui semnificativ la îmbunătățirea relațiilor de colaborare a companiei cu societatea civilă”, precizează directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Problemele raportate de către cetățeni vor fi procesate în timp real și transmise către serviciile responsabile, pentru a fi remediate în cel mai scurt timp.

Numărul de telefon nu va fi disponibil pentru apeluri telefonice. Pentru a putea primi o consultație telefonică puteți apela:

Call-Center – 022-447-447

Serviciul Dispecerat – 022-496-397

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram